Reportazh

Krijimtaria, një mjet i rëndësishëm për të përballuar stresin personal dhe profesional gjatë pandemisë

21 tetor 2021
Foto: © WHO Albania

Shkruar nga

Subjektet e OKB-së të përfshira në këtë nismë

RCO
United Nations Resident Coordinator Office
WHO
Organizata Botërore e Shëndetësisë

Objektivat që mbështesim përmes kësaj nisme