Njoftimi për media

Le të flasim për vaksinat!

09 shkurt 2022

Lajme nga OBSH në Shqipëri

OBSH-ja po mbështet aktualisht një fushatë për të rritur ndërgjegjësimin lidhur me vaksinimin kundër COVID-19 në Shqipëri. Më herët gjatë ditës së sotme u mbajt një sesion informues me studentët e Universitetit Europian të Tiranës. Gjatë këtij sesioni, u paraqitën evidenca shkencore që tregojnë se vaksinimi mbetet mjeti më efikas për të parandaluar që njerëzit të sëmuren rëndë ose të vdesin nga COVID-19.

Studentët patën mundësinë të ngrinin shqetësime dhe pyetje direkt për specialistin e kujdesit shëndetësor.

A keni ndonjë pyetje rreth vaksinimit kundër COVID-19? Kontrolloni pyetjet dhe përgjigjet tona këtu: https://www.who.int/news-room/questions-and-answers

 

Subjektet e OKB-së të përfshira në këtë nismë

WHO
Organizata Botërore e Shëndetësisë

Objektivat që mbështesim përmes kësaj nisme